Ondersteuning implementatie/conversie bij De Twentse Zorgcentra

Wij zijn blij dat wij De Twentse Zorgcentra (DTZC) mogen ondersteunen bij de overgang naar hun nieuw Elektronisch Cliënt Dossier (ECD) ONS van Nedap.

In 2011 heeft De Twentse Zorgcentra de wens geuit om voor de registratie van cliëntgegevens gebruik te maken van een ECD. De afgelopen jaren zijn hiervoor diverse voorbereidende stappen gezet, waaronder de selectie van het ECD van Nedap (ONS). Vanaf januari 2016 zal daadwerkelijk worden gestart met de implementatie van het nieuwe ECD met als doel definitieve in gebruik name per juli 2016.

Een cruciaal onderdeel van de implementatie van het nieuwe ECD is het uitvoeren van een conversie van gegevens vanuit het oude ECD naar het nieuwe ECD. Bij de overgang is het essentieel om de gegevens die kritisch zijn voor de werking van het toekomstige ECD en alle te ondersteunen zorg- en registratie-processen volledig en juist over te zetten. HealthInsights ondersteunt bij het opstellen van de strategie en aanpak van deze belangrijke dataconversie gedurende de verschillende fasen in het project. Daarbij dragen wij zorg voor onder meer het inventariseren van de te converteren data, het uitvoeren van een risicoanalyse en het opstellen van een conversieplan en testplan.

Voor aanvullende informatie over het uitvoeren van conversies of ECD-implementaties kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.